NY SUPPORTSIDA

Nu på fredag den 27:e mars är det tillslut dags att byta ut vår supporthemsida. Efter nästan 10 år i tjänst är det dags för den här sidan att gå i pension då vi har en helt ny supportsida under solidmakarna.se/ironcad-dcs-support/

Du behöver inte aktivt göra något utan kommer styras om per automatik när det är dags, men under en period kommer vi överföra vissa delar från denna sida till den nya och kanske kommer något att saknas under tiden. Hör gärna av dig till oss om det är något särskilt du saknar, men det viktigaste ska finnas redan från start.

Vår förhoppning och vårt mål är att kunna erbjuda en mer aktiv supportsida på sikt, med mer videomaterial och fler guider! Du ska alltid kunna hitta vad som är aktuellt och de senaste installationsfilerna så enkelt som möjligt.

NySupportsida

Aktivera 30-dagars demolicens av IRONCAD

samt permanent fri licens för IRONCAD COMPOSE - 3D viewer

 

Efter installation av IronCAD Collaboration Suite behöver man aktivera programmet för att kunna använda det under en 30 dagars prövoperiod.
Detsamma gäller gratisprogrammet IRONCAD COMPOSE, som också behöver aktiveras för att låsa upp en permanent fri licens.

1) Starta programmet du vill testa;
IRONCAD
 (gul ikon), 
INOVATE (blå ikon), 
IRONCAD DRAFT (grön ikon) eller 
IRONCAD COMPOSE (vit ikon).

 

2) Välj Next när Register for a 30-Day Trial... är markerat - för att aktivera din 30-dagars prövoperiod, eller för att aktivera din fria permanenta licens av IRONCAD COMPOSE

1

 

3) Fyll i dina uppgifter, se till att ha en giltig e-postadress. Klicka på Next för att verkställa.

2

 

4) Varje gång du startar programmet nu under den kommande 30-dagarsperioden väljer du bara knappen Next när Run Trial är markerat.

3

 

Lär dig mer

    YouTube social icon red 128px
Klicka här för 
Enkel kom igång guideGå gärna Solidmakarnas Grundutbildning IRONCAD.
I Stockholm eller solidmakarnas andra ställen runtom i Sverige/Norden. 

 

Solidmakarnas Youtube-kanal