NY SUPPORTSIDA

Nu på fredag den 27:e mars är det tillslut dags att byta ut vår supporthemsida. Efter nästan 10 år i tjänst är det dags för den här sidan att gå i pension då vi har en helt ny supportsida under solidmakarna.se/ironcad-dcs-support/

Du behöver inte aktivt göra något utan kommer styras om per automatik när det är dags, men under en period kommer vi överföra vissa delar från denna sida till den nya och kanske kommer något att saknas under tiden. Hör gärna av dig till oss om det är något särskilt du saknar, men det viktigaste ska finnas redan från start.

Vår förhoppning och vårt mål är att kunna erbjuda en mer aktiv supportsida på sikt, med mer videomaterial och fler guider! Du ska alltid kunna hitta vad som är aktuellt och de senaste installationsfilerna så enkelt som möjligt.

NySupportsida

IXP4D - 3D PDF Designer

logoIXP4D

Skapa interaktiva 3D PDF-dokument av dina 3D-modeller i IRONCAD med tillägget IXP4D - 3D PDF Designer!

3D PDF Designer är ett tillägg från den Italienska IronCAD Gold Partnern Fronema S.R.L, som även tagit fram tillägget IronPRO XT samt tillägg för inredning och kretskort etc. Skapa reservdelslistor eller instruktioner som alla kan öppna, titta och snurra på i den fria Adobe Reader.

Tillägget består av 2 delar;
Configurator - skapa och redigera dina egna 3D PDF-mallar med ett MS Word-liknande program som återfinns i Windows Startmeny.
Exporter - verktygsikon i en katalog i IRONCAD som man drar och släpper i den 3D-scen som ska exporteras till 3D PDF.

Med stöd för visning av partegenskaper på markerade objekt som artikelnummer, beskrivning, material, vikt och antal samt övriga egna tilläggsegenskaper som t.ex. leverantör, pris, ytbehandling, färg osv. blir det ett smidigt sätt att kommunicera med andra! Stöd för klickbara listor (som kan visa bilder av objekten) som snabbt växlar till 3D-modellen och markerar den, samtidigt som alla andra detaljer släcks eller blir transparenta, allt för att göra det tydligt vad som är vad.

Läs mer om tillägget och ladda hem exempel från utvecklarens webb.

Ladda ner 3D PDF Designer

Här laddar du ned en 30-dagars demoversion av den senaste versionen av 3D PDF Designer.
Påbörja nedladdningen genom att klicka på ikonen nedan:

v04.05.22

Fungerar med följande IRONCAD-versioner:
IRONCAD v2018 (v20)
IRONCAD v2017 PU1 (v19)

Kontakta Solidmakarna för mer information om pris och funktioner.

 

VIDEO

Bygg en mall, konfigurera och exportera en 3D PDF från IRONCAD:

Hur man skapar fördefinierade kamerapositioner (View Carousel):

Hur man skapar en lista med detaljer (BOM Grid):

Hur man förhandsgranskar mallen (Preview Template):

Hur man skapar separata blad med BOM-information: