Multi-Platform Web Viewer
Share your designs across any device with our new 3D Web Viewer, which supports viewing and tree navigation in any browser supporting WebGL. Export designs to a local drive or save to a web server location to share the lightweight graphical model with colleagues and collaborators.

IC WebViewer

Med IC Web Viewer, som använder valfri webbläsare med WebGL-stöd, kan man enkelt se och rotera 3D-modeller via en export från IRONCAD. Det finns 2 olika sätt att exportera, där båda varianter använder sig av en HTML-fil och en ZIP-fil.

Local Based Deployment

Skapar en HTML-fil som man t.ex. kan bifoga i ett mejl tillsammans med den ZIP-fil som skapas. När HTML-filen öppnas i valfri webbläsare krävs det att man manuellt öppnar ZIP-filen. Detta fungerar inte i mobiler och surfplattor, då de inte stöder funktionen för att öppna ZIP-filen.

 

Web Server Deplioyment

Skapar en HTML- och ZIP-fil som man manuellt lägger upp på en webb-server. Genom att öppna adressen till HTML-filen i valfri webbläsare öppnas 3D-modellen automatiskt. Detta fungerar även på mobiltelefoner och surfplattor. Kräver dock att man har kunskap och tillgång till hur man använder en webb-server.

Exempel 1: Stirlingmotor
Exempel 2: Huset
Exempel 3: LS3 V8