NY SUPPORTSIDA

Nu på fredag den 27:e mars är det tillslut dags att byta ut vår supporthemsida. Efter nästan 10 år i tjänst är det dags för den här sidan att gå i pension då vi har en helt ny supportsida under solidmakarna.se/ironcad-dcs-support/

Du behöver inte aktivt göra något utan kommer styras om per automatik när det är dags, men under en period kommer vi överföra vissa delar från denna sida till den nya och kanske kommer något att saknas under tiden. Hör gärna av dig till oss om det är något särskilt du saknar, men det viktigaste ska finnas redan från start.

Vår förhoppning och vårt mål är att kunna erbjuda en mer aktiv supportsida på sikt, med mer videomaterial och fler guider! Du ska alltid kunna hitta vad som är aktuellt och de senaste installationsfilerna så enkelt som möjligt.

NySupportsida

IronCAD Multi-Platform Web Viewer
IC WebViewer

Med IC Web Viewer, som använder valfri webbläsare* med WebGL-stöd, kan man enkelt se och rotera 3D-modeller via en export från IRONCAD. Det finns 2 olika sätt att exportera, där båda varianter använder sig av en HTML-fil och en ZIP-fil.

* Internet Explorer och Microsoft Edge tyvärr ännu saknar komplett stöd, medan Google Chrome fungerar bäst och Mozilla Firefox fungerar bra (kan ladda något långsammare).

Local Based Deployment

Skapar en HTML-fil som man t.ex. kan bifoga i ett mejl tillsammans med den ZIP-fil som skapas. När HTML-filen öppnas i valfri webbläsare krävs det att man manuellt öppnar ZIP-filen. Detta fungerar inte i mobiler och surfplattor, då de inte stöder funktionen för att öppna ZIP-filen.

Web Server Deployment

Skapar en HTML- och ZIP-fil som man manuellt lägger upp på en webb-server. Genom att öppna adressen till HTML-filen i valfri webbläsare öppnas 3D-modellen automatiskt. Detta fungerar även på mobiltelefoner och surfplattor. Kräver dock att man har kunskap och tillgång till hur man använder en webb-server.

Exempel 1: Stirlingmotor
Exempel 2: Huset
Exempel 3: LS3 V8