NY SUPPORTSIDA

Nu på fredag den 27:e mars är det tillslut dags att byta ut vår supporthemsida. Efter nästan 10 år i tjänst är det dags för den här sidan att gå i pension då vi har en helt ny supportsida under solidmakarna.se/ironcad-dcs-support/

Du behöver inte aktivt göra något utan kommer styras om per automatik när det är dags, men under en period kommer vi överföra vissa delar från denna sida till den nya och kanske kommer något att saknas under tiden. Hör gärna av dig till oss om det är något särskilt du saknar, men det viktigaste ska finnas redan från start.

Vår förhoppning och vårt mål är att kunna erbjuda en mer aktiv supportsida på sikt, med mer videomaterial och fler guider! Du ska alltid kunna hitta vad som är aktuellt och de senaste installationsfilerna så enkelt som möjligt.

NySupportsida

IRONCAD Sheet Metal-utbildning
Under en dag kommer vi att gå igenom modellering av plåtdetaljer i IRONCAD. De senaste åren har många förändringar skett med nya verktyg och delvis förändrade metoder och inställningar.

Bli mer effektiv och utnyttja de nya funktionerna! Du får även med över 200 minuter videomaterial samt ett PDF-kompendium på ett USB-minne efter kursen, där man själv kan repetera alla moment i efterhand i lugn och ro.

SheetMetal


Datum: xxx
Plats: Solidmakarnas kontor, Nacka, Stockholm
Tid: 09:00 till ca 17:00

Pris: 4000:- per person exkl moms

I utbildningen ingår lunch, fika samt utbildningsmaterial. Vid allergier, meddela detta!
Vi har även datorer till alla deltagare i utbildningen. Om ni vill ta med er en egen dator är det helt ok, men säg gärna till i förväg så vet vi vad som gäller.

Här är en lista över planerade utbildningsdatum hos oss:
https://www.solidmakarna.se/Utbildning/